Гірлянда AF5500 20 LED 14,5м IP44

1299.00 грн.

0 отзывов

Код товара:
00000110592
Наличие:
2-3 Days

Гірлянда світлодіодна для тераси на 20 ламп з таймером вимкнення живлення та ступенем захисту IP44 — це ідеальне рішення для створення затишку та атмосфери на вашій терасі. Ця гірлянда складається з 20 світлодіодних ламп, які дозволяють створити приємне тепле світло, що надає терасі особливого шарму та створює затишну атмосферу.


Гірлянда виготовлена з високоякісних матеріалів та має ступінь захисту IP44, що дозволяє встановлювати її на відкритих терасах, не переживаючи за її безпеку під час дощу. Крім того, ця гірлянда має таймер вимкнення живлення, що дозволяє автоматично вимкнути її через певний час після включення, що дозволяє економити електроенергію та забезпечує зручність у використанні.

Ця гірлянда може бути встановлена як в приміщенні, так і на відкритому повітрі. Це чудовий варіант для створення атмосферного освітлення на терасі під час вечірніх посиденьок з друзями або романтичних вечорів з коханим. До того, гірлянда може бути використана для створення святкової атмосфери на будь-якому святі або події.



Ця гірлянда дуже проста у використанні, що робить її ідеальним варіантом для будь-якого користувача. Вона не тільки додає затишку та атмосфери на вашій терасі, але і забезпечує безпеку та економію електроенергії, що позитивно впливає на ваші рахунки за електроенергію.

Характеристики
Потужність (W) 24
Напруга мережі (V) 220V 50Hz
Живлення Марежа
Спосіб монтажу Гачок
Габаритні розміри 3,8х9 см
Гарантія 24 міс
Довжина 14.5 м
Додатково Таймер вимкнення
Колір Чорний
Корельована колірна температура (CCT [K]) 1800
Матеріал ABS пластик
Призначення Для тераси та альтанки
Ступінь захисту (IP) 44
Термін служби (h) 30000
Кількість ламп 20

Нет отзывов о данном товаре.