Гирлянда для террасы AF5300 IP44

999.00 грн.

0 отзывов

Код товара:
00000110591
Наличие:
2-3 Days

Гірлянда світлодіодна для тераси на 10 ламп зі ступенем захисту IP44 — це чудовий варіант для створення атмосферного освітлення на вашій терасі, або альтанці. Ця гірлянда має 10 світлодіодних ламп, які створюють приємне "тепле" світло, що дарує затишну атмосферу і додає нотки романтики.

Гірлянда виготовлена з високоякісних матеріалів і має ступінь захисту IP44, що дозволяє встановлювати її на відкритих терасах, не переймаючись за її безпеку. До того, світлодіодні лампи мають довгу експлуатаційну витривалість і не нагріваються, що забезпечує їхню безпеку і довговічність.

Ця світлодіодна гірлянда для тераси на 10 ламп може бути встановлена як в приміщенні, так і на відкритому повітрі. Це чудовий варіант для створення атмосферного освітлення на терасі під час вечірніх посиденьок з друзями або романтичних вечорів з коханим. Щобільше, гірлянда може бути використана для створення святкової атмосфери на будь-якому святі або події.

Завдяки своїй простоті в установці та довговічності, гірлянда світлодіодна для тераси на 10 ламп зі ступенем захисту IP44 є ідеальним варіантом для тих, хто шукає надійне і якісне освітлення для своєї тераси. Вона стане незамінним елементом для створення затишку та атмосфери в будь-який час року.

Характеристики
Потужність (W) 12
Напруга мережі (V) 220V 50Hz
Живлення Марежа
Спосіб монтажу Гачок
Габаритні розміри 5х10х9,5 м
Гарантія 24 міс
Довжина 9.5 м
Колір Чорний
Корельована колірна температура (CCT [K]) 1800
Матеріал ABS пластик
Призначення Для тераси та альтанки
Ступінь захисту (IP) 44
Термін служби (h) 30000
Кількість ламп 10

Нет отзывов о данном товаре.