Ліхтар акумуляторний LIBOX LED LB0183 3W

639.00 грн.

0 отзывов

Код товара:
00000110266
Наличие:
Есть в наличии

Це дуже практичний, зручний і міцний ліхтарик для спеціальних завдань. Міцний корпус з АБС-пластику, плавне регулювання кута світла, міцні 4 магнітні тримачі в основі та затискач для підвішування ліхтарика роблять його надзвичайно практичним і має ряд застосувань.

Його називають майстернею, тому що саме в майстерні ми можемо найкраще використовувати всі ці практичні функції та можливості. Ми можемо дуже легко прикріпити його до металевої поверхні або повісити будь-де під час роботи на автомобілі чи мотоциклі. Але, звичайно, майстерня - не єдине місце, де ми оцінимо всі її функції. Ліхтарик має біле і червоне світло, тому його можна використовувати як сигнальну лампу для позначення будь-якого нічного місця або аварійно припаркованого автомобіля.

Ліхтарик має акумулятор, який заряджається стандартним кабелем з USB-портом, і в повному заряді може безперервно працювати до 4 годин. Акумулятор має індикатор рівня заряду, тому ми завжди можемо перевірити його стан. Він заряджається безпосередньо від USB-роз’єму, будь то зарядний пристрій для смартфона чи USB-роз’єм в автомобілі.

Характеристики
Потужність (W) 3
Напруга мережі (V) 3,7V Li-ion 18650
Акумулятор 1200mAh
Зарядка USB
Гарантія 24 мес.
Джерело світла LED COB, XML
Колір Чорний, помаранчевий
Матеріал Алюміній, ABS пластик
Світловий потік (lm) 600
Ступінь захисту (IP) 44

Нет отзывов о данном товаре.