Світильник LED CAVAN S 420 32+4W RGB Backight WH LED CONCEPT

1990.02 грн.

0 отзывов

Производитель:
Led Concept
Код товара:
00000111402
Наличие:
Есть в наличии

Світильник накладний із серії CAVAN від Led Concept - це втілення елегантності та практичності у сучасному освітленні. Виготовлений з високоякісного пластику, цей світильник поєднує в собі легкість конструкції та витончений дизайн для створення приємного та рівномірного освітлення.

Особливість світильника CAVAN полягає у його матовому розсіювачі, який створює приємний світловий потік і робить освітлення максимально комфортним для очей. Ця конструкція забезпечує рівномірне розподілення світла по приміщенню, створюючи затишну та зручну атмосферу.

Система "легкий монтаж" робить установку CAVAN швидкою та безпроблемною. Легка вага світильника спрощує процес прикріплення монтажного фланця до будь-якої поверхні. Просто прикріпіть монтажний фланець, під'єднайте кабелі живлення до самозатискних клемників та надіньте світильник на монтажний фланець – і ваш простір наповниться приємним та ефективним світлом.


Унікальний корпус світильника CAVAN розроблений так, щоб створювати чудовий світловий ореол, відбиваючи світло на стелю. Це додає не лише функціональності, але й естетичної привабливості вашому приміщенню, створюючи красивий світловий акцент. Світильник CAVAN - це не просто джерело світла, але й стильний аксесуар для вашого інтер'єру.

Характеристики
Потужність (W) 32W + 4W RGB підсвітка
Напруга мережі (V) 220-240 V; 50/60HZ
Спосіб монтажу Монтажний фланець
RGB 4W RGB підсвітка
Індекс кольоропередачі (CRI) 80Ra
Висота 25 мм
Габаритні розміри 420х420х25 мм
Гарантія (місяців) 24
Джерело світла LED SMD
Защита глаз Так
Клас енергоефективності А+
Колір Білий
Корельована колірна температура (CCT [K]) 4500
Кут розсіювання 120°
Матеріал PC + ABS пластик
Робочий темп. діапазон -10C° - + 50C°
Світловий потік (lm) 3200
Ступінь захисту (IP) 44
Термін служби (h) 50 000 годин

Нет отзывов о данном товаре.