Світильник точк. гал. AT 01 AL (колір алюм. макс 50Вт)

174.90 грн.

0 відгуків

Код товару:
00000000217
Наявність:
Є в наявності

Врізний алюмінієвий світильник СВЕТКОМПЛЕКТ призначений для використання в середині приміщень де волога повітря не перевищує 65%. Даний світильник виготовлено з якісного алюмінію, через що він не піддається корозії та має більший строк експлуатації в порівнянні з аналогами у категорії точкових світильників.

У якості джерела світла даний світильник використовує легко змінну світлодіодну лампу СВЕТКОМПЛЕКТ популярного типу MR16 з цоколем G5.3 або GU10 (не входить до комплекту).


Універсальне кріплення дозволяє легко монтувати даний світильник на стелях різного типу: натяжних, гіпсокартонних, тканинних, касетних тощо. Алюмінієвий корпус слугує додатковим радіатором для джерела світла, що своєю чергою подовжує його строк експлуатації.


Підключення даного світильника до електричної мережі 220В 50Гц здійснюється за допомогою клемного з’єднувача з використанням лінії заземлення згідно з державними стандартами України. Щоб запобігти нещасним випадкам підключення до електричної мережі має здійснювати кваліфікований фахівець!

У разі виникнення питань з підключення, або експлуатації виробу, зверніться до нашого сервісного центру.

Характеристики
Напруга мережі (V) AC 220V 50/60HZ
Врізний діаметр 75mm
Глибина посадки 60mm
Діаметр світильника 93mm
Застосовується у житлових і комерційних приміщеннях
Колір Алюміній
Комплектація лампою Ні
Матеріал Алюміній
Ступінь захисту (IP) IP20
Тип лампи MR16
Тип світильника врізний
Тип цоколя G5.3,GU10

Немає відгуків про цей товар.